DANCING ON THE MOON

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Oplopend sorteren
per pagina

Dancing on the Moon voor baby's

Wij waren direct verliefd op deze mooie babyschoentjes van Dancing on the moon. De schoentjes zijn 100% leder en handgemaakt. Baby moccasins van Dancing on the Moon zijn een hit in Nederland en omstreken! De Dancing on the Moon babyschoenen zijn in verschillende materialen, kleuren en maten verkrijgbaar. Met deze Dancing on the Moon slofjes ziet jouw baby er super schattig uit! Naast dat de Moons er schattig uit zien, zijn ze ook nog eens heel praktisch.


Hoge kwaliteit Dancing on the Moon slofjes

Voor de allerkleinsten heeft Dancing on the Moon een assortiment hippe babyslofjes met zachte zool. Deze trendy sloffen zijn speciaal voor baby’s tot en met de eerste stapjes. In het eerste jaar is het voetje van je Little Legend volop in ontwikkeling. De hiel en een volledig flexibel voetje vragen om bescherming als tweede laag op het voetje. Met de Dancing on the Moon slofjes zijn de voetjes te allen tijde beschermd. De babyschoentjes bieden comfort en hebben een juiste grip.

In deze fase lopen kinderen nog niet, maar kunnen soms al zitten, kruipen en zijn nieuwsgierig naar de omgeving. De babyvoetjes worden wel gebruikt maar niet op de gespierde manier zoals volwassenen. Er wordt nog niet veel gewicht op de voeten geplaatst en de botten en spieren zijn nog niet volledig ontwikkeld. Door de vrije bewegingsruimte laten deze trendy Moons met zachte zool de voet buigen en grijpen, ontwikkelen en sterker worden zodat de fysieke basis wordt gelegd. Door de duurzame materialen krijgt het voetje van de Dancing on the Moon slofjes de juiste comfort, laat het de voet ademen en blijven ze goed aan het voetje zitten. Alle Moons in de maten XS & S hebben een zachte zool.

Naast dat het voetje beschermd wordt, krijgt het ook de juiste bescherming met koud weer, en houdt het voetje koel bij warmer weer. Alle toffe Dancing on the Moon slofjes zijn volledig flexibel, en zal bevorderen bij opstaan en lopen. Bij gladde ondergronden zorgen de trendy schoentjes dat jouw Little Legend niet uitglijdt.

Benieuwd geworden naar ons Dancing On The Moon assortiment? Kijk dan snel!

Wanneer je bij Little Legends het juiste paar Dancing on the Moon schoentjes gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 16.00 uur is de volgende werkdag in huis. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice.