ENFANT THERMOBOOT

Enfant Thermoboot Enfant laarsjes

De Enfant thermboots zijn regenlaarzen, verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De Enfant laarsjes zijn verkrijgbaar in het zwart, roze, grijs met glitter en roze met glitter. Enfant thermoboots maken de regenachtige dagen een heel stuk vrolijker. De mooie thermoboots van Enfant  zijn leren laarzen met warme voering, speciaal voor jouw Little Legend. Met deze regenlaarzen loopt je zoon of dochter er super hip bij!
Eventueel kan je ook gebruik maken van de maattabel van ENFANT. Wanneer je deze uitprint, kan je het voetje van je kind erop zitten ( het liefst met de hiel tegen de muur), om de juiste maat te bepalen.
Download maattabel Enfant Thermoboots

 

 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dé Enfant laarzen voor kinderen

Bij Little Legends ben je op de juiste plek om de Laarzen van Enfant te kopen. Little Legends heeft een uniek assortiment van de Enfant thermo regenlaars. De Enfant thermboots zijn kinder regenlaarzen, verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren o.a. zwart, roze, grijs met glitter en roze met glitter. De gevoerde winterlaars voor kinderen, Enfant thermoboots, maken de regenachtige, koude dagen een heel stuk vrolijker. 

De naam zegt het al, deze thermo Enfants boots voor kinderen hebben een warme thermovoering. De mooie Enfant thermoboots zijn leren winterlaarzen gevoerd met een warme voering, speciaal voor jouw Little Legend. Met deze regenlaarzen loopt je zoon of dochter er super hip bij!

Wil je de volledige collectie thermoboots van Enfant bekijken?

 

Hoge kwaliteit Enfant thermoboots

De thermoboots van ENFANT zijn waterdicht, stijlvol en heerlijk voor de kindervoetjes. De Enfant regenlaarsjes zijn namelijk met wol gevoerd. De Enfant regenlaarzen zijn voorzien van een dikke stevige zool en omdat de thermoboots waterdicht zijn, zijn deze uitstekend bestendig tegen het Nederlandse weer.

Nederland kent veel regen, daarom zijn goede en hippe regenlaarzen hard nodig voor ieder kind. De Enfant thermoboots zijn hiervoor ideaal. Little Legends heeft een uniek assortiment voor de jongens en de meisjes. Door de wollen voering van de boots blijven de voetjes van je Little Legend, met welk weer dan ook, lekker warm. 

De Enfant Thermoboots zijn trendsettend, hip en stoer. Je Little Legend maakt iedereen jaloers met deze warme regenlaarzen. Enfant thermoboots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, er is altijd keus genoeg.

Wij, Little Legends, adviseren om een maatje groter van de Enfant thermoboots aan te houden i.v.m. de voering.

Eventueel kun je ook gebruik maken van de maattabel van ENFANT. Wanneer je deze uitprint, kan je het voetje van je kind erop zitten (het liefst met de hiel tegen de muur), om de juiste maat te bepalen.

Bekijk op je gemak samen met je zoon of dochter ons assortiment en kies de leukste Enfant thermoboots uit. Bij een bestelling voor 16.00 uur, zijn de regenlaarzen de volgende werkdag in huis. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met de klantenservice.  

Enfant winterlaarsjes in alle soorten en maten!

Enfant thermoboots Enfant laarsjes LittleLegends.nl Enfant thermoboots Enfant laarsjes LittleLegends.nl Enfant thermoboots Enfant laarsjes LittleLegends.nl Enfant thermoboots Enfant laarsjes LittleLegends.nl