Bear & Mees zijn niet alleen een plaatje om te zien, ze zijn ook nog eens eco friendly! De schoenen van Bear & Mees worden gemaakt van gerecyclde PET-flessen en organisch katoen." />
16-05-2019
NEW BRAND: BEAR & MEES
NEW BRAND: BEAR & MEES EN NIEUWE COLLECTIE BEACH & BANDITS.

De schoenen van Bear & Mees zijn niet alleen een plaatje om te zien, ze zijn ook nog eens eco friendly! De schoenen van Bear & Mees worden gemaakt van gerecyclde PET-flessen en organisch katoen. Alle schoenen bevatten klittenband, zodat je Little Legend ze gemakkelijk zelf aan en uit kan trekken en snel lekker kan gaan spelen. De schoenen van Bear & Mees hebben een beschermde neus tegen slijtage. De voering is gemaakt van badstof, zodat je Little Legend geen sokken aan hoeft. Het uitneembare zooltje kun je gemakkelijk wassen. 

Bear & Mees hebben de handen ineengeslagen met Freek Vonk om de haaien te beschermen tegen stroperij. Bij verkoop van elk paar Shark sneakers, doneert Bear & Mees een deel van de opbrengst aan NWC.


Ook hebben wij een nieuwe collectie van het UV zwemkledingmerk Beach & Bandits. Hiermee kunnen jouw Little Legends heerlijk spelen en genieten van een stranddag en zijn ze voor 97.5% beschermd tegen UVA en UVB straling.