23-07-2018
BACK TO SCHOOL MET LITTLE LEGENDS

Het is alweer (of bijna) zomervakantie en dat betekent vrij van school, lekker weer en op vakantie! Maar ondertussen moet er ook al weer gedacht worden aan volgend schooljaar. De nieuwe rugzakken van Little Legends zijn binnen & direct leverbaar!
Onze nieuwe collectie bestaat uit 7 eigentijdse, unieke printjes, die kinderen maar ook modebewuste ouders mooi vinden. Bijvoorbeeld het konijntje: lief met een gouden strikje, want welk meisje houdt nu niet van wat glinstering? Het Zorro masker van het konijntje maakt het plaatje compleet, net even iets anders en een tikkeltje stoerder. Dat is Little Legends!
Alle rugzakken zijn voorzien van grove zwarte ritsen die de rugzak een stoere look geven en hebben meerdere vakken zodat je bijvoorbeeld de gymspullen en lunch voor school gescheiden kunt houden.
Wist je dat alle backpacks in de maat L een regenhoes hebben die over de tas heen gedaan kan worden tijdens de regenachtige dagen. Hierdoor blijft je tas altijd droog en mooi!


Backpack L - kinderrugzak Tiger
Geweldige stoere jongens rugzak van Little Legends, perfect voor school. De rijke rugzak heeft een stoere tijgerprint, die zowel de jongens als de modebewuste ouders aanspreken. Bekijk de Tiger rugzak hier.

Backpack L - kinderrugzak BFF
Een BEST FRIENDS FOREVER rugzak, hoe leuk is dat! Bij deze rugzak zit een metalen hartje in het goud met roze. Van dit hartje kan je de helft aan je Best Friend Forever geven, waardoor iedereen kan zien dat jullie BFF's zijn. Dat wil ieder meisje toch? Bekijk de BFF rugzak hier. 

Backpack L - kinderrugzak Eagle
Een adelaar wordt de koning der vogels genoemd. In het oude China was de adelaar een symbool van kracht en sterkte. Dat is ook wat de jongens van deze leeftijd willen uitdragen, maar met de Little Legends rugzak meer op een speelse manier. Bekijk de Eagle rugzak hier.

Backpack L - kinderrugzak Swan
Welk meisje houdt er nou niet van lieve zwaantjes & gouden kroontjes, hier word je gewoon vrolijk van. 
De zwarte grove ritsen en details van de tas, maakt de lieve zwanen rugzak nog stoerder. Naast dat de rugzak er mooi & rijk uitziet, is de rugzak ook erg uitgebreid. Bekijk de Swan rugzak hier.

Backpack L - kinderrugzak Dino
Welke jongens houdt er nou niet van dino's?! Geweldige stoere jongens rugzak van Little Legends. De rijke rugzak heeft een stoere dino print, met dino tanden op het voorvak. Naast dat de rugak er mooi & rijk uitziet, is de rugzak erg uitgebreid. Bekijk de Dino rugzak hier.

Backpack S - kinderrugzak Bunny
Voor de meisjes hebben we de bunny rugzak, lief met een gouden strikje, want welk meisje houdt nu niet van wat glinstering? Het Zoro masker van het konijntje maakt het plaatje compleet, net even iets anders en een tikkeltje stoerder. Dat is Little Legends! Bekijk de Bunny rugzak hier. 

Backpack S - kinderrugzak Dog
Lichtgrijze Little Legends Backpack met teckel all-over print. De warme en zachte kleurencombinaties maken de tas echt super mooi! Leuk voor de jongens maar ook voor de meiden. De zwarte grove ritsen en details van de tas, maakt de lieve rugzak erg stoer. Bekijk de Dog rugzak hier. 

Little Legends Backpack