09-04-2024
LENTEKRIEBELS MET DE BOOTSTOCK COWBOYLAARZEN

De lente is begonnen

Het is eindelijk zover! De eerste zonnestralen hebben zich laten zien en de lente lijkt officieel zijn intrede te hebben gedaan. En laten we eerlijk zijn, wat is er beter dan de komst van de lente om onze garderobe op te frissen en ons voor te bereiden op de zomer die voor de deur staat? Het is de perfecte tijd om die nieuwe items te kopen waar we al een tijdje naar hebben verlangd!

Happy Shopping!

 

De zomercollectie van Bootstock is binnen!

Wij zijn blij dat we kunnen melden dat de nieuwe zomercollectie van Boostock online staat. Ook dit jaar heeft Bootstock weer de mooiste kleuren en prints. Hartjes, limoentjes of bloemen. Welk paar is jouw favoriet?

Bekijk hier de te gekke collectie van Bootstock

Bootstock SS24


Nog meer VANS!

We hebben nog meer nieuwe Vans binnen. Heel fijn is dat je Little Legend de slip-ons of klittenbandschoenen zelf kan aantrekken. De collectie loopt van maat 19 tot en met 34. Wist je dat we ook heel veel Vans in de SALE hebben staan?

Shop de sneakers van Vans hier.

Vans groen gumzool


BACK IN STOCK: Little Legends Backpacks

De nieuwe voorraad van de bestaande printjes is binnen! Zo hebben wij de volgende rugzakken vanaf nu weer online staan:

Backpack L Lila Flower
Backpack L Dino Boxing
Backpack L Leopard Shark

Naast de backpack L hebben wij de Lila Flower nu ook in de Backpack S!

De Little Legends rugzakken zijn van alle gemakken voorzien en perfect te organiseren dankzij de verschillende vakken, zodat je bijvoorbeeld de gympsullen en lunch voor school gescheiden kan houden. Alle rugzakken zijn voorzien van grove zwarte ritsen die de rugzak een stoere look geven.

Bekijk de hele collectie van de Little Legends Backpacks hier

Little Legends backpacks