20-05-2021
LITTLE LEGENDS X FREEDOM MOSES, DAD & SON SOKKEN EN NIEUWE ITEMS VAN SPROET & SPROUT



Balen jullie stiekem ook zo van het herfstachtige weer van de laatste tijd? De lente wil maar niet doorzetten, maar na regen komt zonneschijn! Hopelijk kan dus echt heel binnenkort de zomerkleding uit de kast en kunnen we weer genieten van zon, zee en strand. 

Wij hebben weer te gekke nieuwe items binnen zoals matching sokken voor dads en kids, nieuwe items van Sproet & Sprout en de Little Legends X Freedom Moses slippers liggen in de shop.

Lees snel verder en laat je inspireren!

LITTLE LEGENDS X FREEDOM MOSES
In onze vorige nieuwsbrief hebben we jullie al een kleine sneak peek gegeven, maar nu staan ze online: onze eigen Little Legends X Freedom Moses slippers in de te gekke “Oh Deer” print. We hebben ze vanaf maat 24/25 tot en met 42/43 dus perfect om te twinnen met jouw kids.


NIEUWE ITEMS SPROET & SPROUT
De collectie van Sproet & Sprout is op dit moment mega populair en in veel winkels al uitverkocht. Wij hebben de beste modellen weer aangevuld in de shop en ook geweldige nieuwe high summer items binnengekregen. Korte broekjes, jumpsuits en shirts met onder andere cherry printjes en teksten. 


BIG & LITTLE LEGENDS SOKKEN
Het duurt nog even, maar Vaderdag staat bijna voor de deur. En we hebben het perfecte Vaderdagcadeau al voor je klaarstaan in de webshop! Twinning = winning en dit zie je vaak bij moeders en dochters, maar hoe leuk als de vaders ook met hun zoons kunnen twinnen. Hieruit is ons idee ontstaan om voor de dads & boys de leukste matching tijgersokken te ontwerpen, en wat zijn ze leuk geworden! Ze zijn er in 2 maten: 23-28 en 41-46 en in 2 kleuren: blauw/geel en blauw/roestbruin

LITTLE LEGEND POP-UP STORE!
Dit Pinksterweekend heeft Little Legends een Pop-Up Store op Camping Bakkum in Castricum. Vanaf as vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei kun je live onze te gekke collecties bewonderen en shoppen. We staan hier met onder andere de Freedom Moses Slippers, Salt Water Sandals, de Little Legends sokken, de UV-pakjes van Beach and Bandits en nog véél meer! 

Come visit us @ Camping Bakkum! Zeeweg 31, 1901 NZ Castricum aan Zee