22-03-2024
SALT WATER SANDALS VOOR DE ZOMER

De zomer komt eraan en dat betekent tijd voor nieuwe sandalen voor jou en je Little Legend… Daarom hebben wij de Salt Water Sandals- een absolute must-have voor jou en je kleintje deze zomer!

 

De geschiedenis van Salt Water Sandals

De Salt Water sandalen zijn bedacht en ontworpen door Walter Hoy in de jaren 40. In die tijd maakte hij de sandalen van restanten leer omdat er door de Tweede Wereldoorlog een tekort aan leer was. De reden dat het merk Salt Water Sandals heet is omdat de sandalen zijn ontworpen om tegen zout water te kunnen. Oorspronkelijk waren de sandalen ontworpen als kindersandalen, maar al snel werden de sandalen ook bij volwassenen populair.

 

Hoe worden de sandalen gemaakt?

De sandalen worden gemaakt van 100% leer. Vervolgens worden ze gecoat met een waterbestendig afdichtmiddel waardoor ze goed tegen (zout) water kunnen. Ze vormen met de voeten mee als ze herhaaldelijk worde gedragen. Door de gespen kunnen de riemen worden aangepast voor smalle of bredere voeten.

 

Een goede keuze voor actieve kindjes

De Salt Water Sandals zijn speciaal ontworpen om de avonturen van jouw Little Legend aan te kunnen. Dankzij het waterbestendige leer en de roestvrije gespen zien de sandalen er niet alleen super leuk uit, maar kunnen ze ook tegen het wilde spel van jouw kleintje.

 

Comfort voor de kleine voetjes

Kinderen groeien onwijs snel, en hun voetjes groeien net zo snel mee! Wat de Salt Water Sandals nu zo fantastisch maakt, ios dat het leer van de sandalen zich vormt naar de voetjes van jouw kind. Zo krijgen hun voeten niet alleen de nodig ondersteuning, maar ook een sandalen dat met hen meegroeit!

 
Ons aanbod

Salt Water Sandals kind;

Salt Water Sandals Swimmer

Salt Water Sandals Premium Surfer Red

Salt Water Sandals Premium Rose Goud

Salt Water Sandals Premium Surfer Yellow

Salt Water Sandals Premium Surfer Brown

Salt Water Sandals Original Premium

Salt Water Sandals Rose

Salt Water Sandals Sweetheart

Salt Water Sandals Retro Tan

Salt Water Sandals Seawee Pink

Salt Water Sandals Seawee Brown

Salt Water Sandals Premium Silver

Salt Water Sandals Surfer

Salt Water Sandals Premium Surfer Black

Salt Water Sandals dames;

Salt Water Sandals Retro Tan Dames

Salt Water Sandals Premium Dames

Salt Water Sandals Premium Rose Goud Dames

 

Dus, stap de zomer in met stijl en comfort. Kies voor Salt Water Sandals en zie hoe deze sandalen de outfit van jou of je Little Legend afmaken. We hebben een breed assortiment aan Salt Water sandalen, dus neem zeker even een kijkje: https://www.littlelegends.nl/kinderschoenen/slippers-voor-kinderen/salt-water-sandals.html

 

Liefs,

Little Legends