27-09-2023
SHOP DE LEUKSTE FALL FASHION VOOR JOUW LITTLE LEGEND!

New fall favorites for your Little Legend!

De herfst is officieel aangebroken en alhoewel het nu heerlijk weer is, zijn de ochtenden al lekker fris en is er al veel regen gevallen. Tijd om te herfstshoppen en dat doe je natuurlijk bij Little Legends. We hebben de leukste herfstmode voor kinderen, maar ook voor dames. Je kunt dus niet alleen los voor jouw Little Legend, maar ook voor jezelf.
 

Bootstock laarzen

 

Dr. Martens boots for mom & mini!

Jaar in jaar uit blijven de Dr. Martens populaire schoenen voor het najaar. Naast de zwarte en bruine modellen hebben we dit seizoen ook fel roze en metallic Docs in de Little Legends webshop.

Aan de mama’s hebben we ook gedacht, want er staat nu ook een hele mooie vintage taupe kleur online.  Ben jij al jaren hooked aan deze toffe boots of start je nu het eerste paar Dr Martens schoenen? Als je op zoek bent naar Dr. Martens schoenen, dan ben je bij Little Legends aan het juiste adres. Lees HIER al onze Dr Martens tips. 

Dr Martens kids regenboog


New Merk: Diadora Sneakers!

De gave retro sneakers van Diadora zijn een echte musthave voor dit najaar. Deze fijne gympen zijn hoog en hebben een bovenwerk van kalfsleer. Hierdoor blijven de voeten van jouw Little Legend lekker warm en droog. Dankzij de elastische veters, klittenband sluiting en rits zijn ze de sneakers eenvoudig aan en uit te trekken. De sneakers van Diadora staan nu online in 3 te gekke kleuren. De maten lopen vanaf mt 28 tm 35 en wil jij twinnen met je mini-me? De klassieke witte sneakers zijn ook verkrijgbaar in maat 36 t/m 39.

Bekijk de hele collectie van Diadora hier

Diadora sneakers kids


Mommy alert: #sieradenliefde voor A New Day Amsterdam

Sinds vorig jaar hebben wij de sieraden van A New Day Amsterdam in onze webshop. Deze prachtige collectie met vintage ringen hebben we nu uitgebreid met stijlvolle enamel armbanden, oorbellen, medaillon kettingen en ringen.

Of je nu op zoek bent naar een mooi cadeau of gewoon jezelf wilt verwennen, A New Day Amsterdam is een perfecte keuze.  

A new day amsterdam sieraden dames


Brave the storm met de regenjassen van Gosoaky!

De unisex regenjassen van GoSoaky zijn echt ideaal voor de herfstdagen. Fashionable kleuren en een lekkere warme jersey of teddy binnenvoering. De jassen zijn ademend, dus het wordt geen sweaty situation en zowel de mouwen als de capuchon zijn verstelbaar.

We hebben de 3 in 1 jassen welke je op 3 verschillende manieren kunt dragen (als dunne regenjas, warme gevoerde regenjas of gebruik alleen de gave binnenjas) en nieuw is de stoere Desert Fox parka, een waterdichte jas met een heerlijke warme voering. De maten lopen van 86/92 t/m 158/164.

Shop HIER de collectie van GoSoaky.

Gosoaky winterjas


Yeehaw! We love bootstock!

De cowboylaarzen van Bootstock zijn een perfecte mix van comfort en western flair. Ze zijn gemaakt om in te spelen, ontdekken en de wereld in stijl in te veroveren. De laarzen van Bootstock voegen een vleugje magie toe aan elk outfit. Je combineert de laarzen van Bootstock met een stoere jeans, legging of flair of juist met een schattig jurkje. Kies jij voor kleur of ga je voor de klassieke cowboylaars met stoere stiksels? Klik HIER om gelijk te shoppen!

Bootstock cowboylaarzen


Warme voetjes met MP Denmark

De sokken en maillots van MP Denmark zijn heerlijk zacht, kleurrijk, van zeer goede kwaliteit en hebben een hele fijne pasvorm. Daardoor zijn ze bestand tegen het dagelijkse avonturen van jouw Little Legend. Naast de normale sokken en maillots hebben we nu ook de antislip sokken online staan. Ideaal voor de kleintje die hun eerste stapjes zetten en voor de wildebrassen die door het huis rennen.

Bekijk HIER alle warme items van MP Denmark.

Mp denmark sokken maillots

Shopping time!

We  sluiten deze nieuwsbrief weer af met wat herfstmode inspiratie voor jongens, meisjes en deze keer ook mama's. Klik onder de shoppings op de linkjes om direct te shoppen!

Shoppen

1.  Bomber Konges Sløjd 2. Elastiek Mast Studio 3. Legging Sproet & Sprout 4. Haarband Alwero 5. Schoenen Dr. Martens 6. Sokken MP Denmark 7. Rugzak Little Legends 8. Jurkje Sproet & Sprout 9. Cowboylaarsen Bootstock

 

Shop

1.  Trui Sproet & Sprout 2. Jas GoSoaky 3. Joggers Sproet & Sprout 4. Sokken MP Denmark 5. Rugzak Little Legends 6. Hoodie Vans 6. Pet Vans 8. Sneakers Diadora

 

Shoppen mama

1.  Bodywarmer Alwero 2. Ketting A New Day Amsterdam 3. Ring A New Day Amsterdam 4. Elastiek Mast Studio 5. Tasje MŌSZ 6. Koffer MŌSZ 7. Haarclip Mast Studio 8. Boots Dr. Martens 9. Cowboylaarzen Bootstock