30-01-2024
TRENDS 2024 KINDERMODE

Trendkleuren 2024 kindermode

Het jaar 2024 is nog maar net begonnen, maar wij kijken alweer vooruit richting het voorjaar. Volgende maand verwachten we alweer de eerste lente/zomer collecties binnen te krijgen en we hebben hier stiekem heel veel zin in! Benieuwd naar wat de trendkleuren zijn dit jaar en wat we kunnen verwachten? Lees snel verder.


Pop colors

In 2024 zullen we veel felle en opvallende kleuren zien. De pop color trend is een van de leukste dit jaar. Kleuren zoals knalroze, kobalt blauw, felgroen en knal oranje zullen we veel terug zien komen. In de pop color trend combineer je je basic kleuren met de meest uitgesproken kleuren. Alle combinaties zijn mogelijk, wat het super leuk maakt om lekker te combineren en te experimenteren.

 


Broderie en ruches voor meisjes

We hebben het afgelopen jaar ook al wel gezien, maar ook dit jaar blijven ze een trend; ruches en broderie. Blouses en topjes of jurkjes met ruches of broderie zijn gemakkelijk te combineren en staan heel speels en schattig. De opengewerkte broderie designs geven een elegant patroon en zijn heerlijk zomers. Het maakt de outfit helemaal af, een echte finishing touch. Deze bohemian looks kun je goed combineren met de Bootstock laarzen of Salt Water Sandals.

 


Baseball jackets

Ook de baseball jackets zagen we vorig jaar al veel voorbij komen. Dit jaar nog steeds helemaal trendy en populair. Een sportief jack dat ook nog eens heerlijk zit. Het basketbaljasje is gemakkelijk te combineren, voor zowel jongens als meisjes. Draag een stoer t-shirt eronder voor de leukste looks.

 


Pasteltinten

Alhoewel we eerder de felle kleuren benoemden, gaan we ook veel pasteltinten terugzien deze zomer. Zachte kleuren zoals mintgroen, lichtblauw, lila of zachtgeel komen veel terug in verschillende kledingstukken.

 

Gilets

Combineer de gilet met een mooie blouse of leuk t-shirt voor net dat beetje extra. Lekker luchtig en ook heel leuk, het maakt je outfit helemaal af. Door alle verschillende kleuren en printjes is de gilet gemakkelijk te combineren.

 

Damaged jeans

Een broek met gaten en slijtplekken? Dat hoort helemaal bij de zomertrends van 2024! Voor zowel jongens als meisjes gaan we veel jeans zien met een versleten uitstraling. Een wassing met duidelijk kleurverschil, waardoor het lijkt alsof hij al jaren gedragen is. Dit geeft jouw outfit een stoere uitstraling!

 

Crop tops

Wanneer het zonnetje weer tevoorschijn komt, kunnen ook de crop tops weer uit de kast gehaald worden. Ook deze zomer gaan we de korte top weer veel terugzien. De cropped tops, waar je een randje van de blote buik ziet, zijn lekker zomers en makkelijk te combineren voor een mooie look.

 

Kindermode trends 2024