10-11-2022
VEEL NIEUWS EN KORTING OP DE SNEAKERS VAN VANS

De fijnste herfstmode en ... korting op de sneakers van VANS

De donkere en regenachtige dagen zijn aangebroken! Heerlijk weer looks combineren met verschillende laagjes. Bij Little Legends hebben we de leukste warme wintercollectie voor jou en jouw Little Legend online staan. En we hebben iets heel erg leuks, want je shopt nu alle Vans sneakers met 20% korting. Lees dus snel verder en klik direct om te shoppen!


Tijdelijk 20% korting op ALLE VANS!

Onze Little Legends groeien als kool, voor je het weet zijn de sneakers die je eind van de zomer had aangeschaft alweer te klein. Pak dan nu je kans! Want wij hebben tijdelijk 20% korting op alle VANS. Van de klassieke checkerboard sneakers tot hippe skate boys & girls sneakers, en zelfs zoete magische sneakers voor de mini legends. 

 

Nieuwe items van Alwero

De collectie van Alwero werd zo enthousiast door jullie ontvangen dat een hoop items snel uitverkocht waren. Gelukkig hebben we nog meer van deze prachtige en vooral heerlijk warme collectie in kunnen kopen, YEAH! De collectie van Alwero heeft een Woolmark certificaat en de wol is diervriendelijk verkregen. En de collectie is niet alleen voor de kids, ook voor de mama’s hebben we wollen haarbanden en een prachtige bodywarmer. 

The festive season is coming up!

Gaat het hart van jouw kleine meid sneller kloppen van glitters en accessoires? Dan moet je echt even rondneuzen in de collectie van Rockahula. Haarbanden en scrunchies met pailleten,  schattige ringetjes en gave (rug)tassen. TIP! Bestel de accessoires van Rockahula als cadeautje voor de feestdagen, wij pakken alles feestelijk voor je in.

Klaar voor de winter met Konges Sløjd

Konges Sløjd is toch echt wel één van onze lievelingsmerken. Ze weten ons elke keer weer te verrassen met de leukste items voor onze Little Legends. We hebben weer heerlijke nieuwe items binnen: van een super comfy sneeuwpak voor de allerkleinste, tot een geweldige hartjes sweater voor girls en de allerleukste dino items ever voor boys.  Are you ready for a Dino Disco?!

Inspiratie for little boys and girls legends

Ten slotte natuurlijk weer wat styling inspiratie voor boys en girls. Van heerlijke cozy items tot wat fashion must-haves. Klik onder de shoppings op de linkjes om direct te shoppen! 

1. Jurkje Konges Sløjd 2. Haarband Sproet & Sprout 3. Ketting Rockahula 4. Regenjas GoSoaky 5. Trui Yuki 6. Rokje Mingo 7. Laarzen Bootstock 8. Tasje Rockahula

1. Sweater Konges Sløjd 2. Broek Mingo 3. Sneakers VANS 4. Pak Konges Sløjd 5. Laarzen Liewood 6. Onderbroek (set van twee) Konges Sløjd 7. Hemd (set van twee) Konges Sløjd 8. Beker Konges Sløjd 9. Jas Konges Sløjd